+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Zvíkov Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

by 54 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    84%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    78%
  • Preis-leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jaroslav

Älteres Paar, 3.11.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Po chodbach se line "vune" prepaleneho oleje. Vecere ve forme topinky s masovou smesi je utok na zlucnik - bez patricne medikace (pivo nestaci) je prakticky nestravitelna - takze POZOR!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonymus

Einzelreisende, 29.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 10.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemný personál, vč. pana kuchaře.

  • Zastaralé baterie v koupelně. Než začala téci teplá voda, musila se odpustit, čili škoda vody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

Älteres Paar, 9.9.2017

Ústí nad Labem Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Bazén

  • Malý výběr jídla

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Geburová

Familie mit kleinen Kindern, 5.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Určitě poloha hotelu super Personál vstřícný

  • Nefungoval 3 dny baze n všude sami pavouci na pokojich Bazén špinavý Snídaně celý týden stejná Servírka blondýna hodně zmatená Sítě v oknech nejsou

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Zvíkov replied to this review.
Dobrý den, jménem hotelu bych se ráda vyjádřila k hodnocení naší klientky.
Kvalita vody v bazénu se denně kontroluje a v průběhu celého dne se bazén čistí filtrací, v průběhu noci se do vody přidává chemie tak, aby se kvalita vody udržela stabilní. Kvalitu vody ovlivňuje celá řada faktorů, jako je počasí, chování klientů atd.. Pokud dojde k tomu, že kvalita vody neodpovídá standardu, je nutné bazén dočasně uzavřít a vše uvést do pořádku. Toto se stalo v době, kdy u nás klientka čerpala svoji rekreaci a stalo se to poprvé za celou sezónu. Tímto se omlouváme všem klientům, kterých se toto opatření dotklo.

Snídaně obsahují: kávu, čaj, capucchino, mocacchino, čokoládu, mléko, jogurty, tři druhy cereálií, máslo, džem, med, tavený sýr, pomazánku, sladký domácí dezert, ovoce, zeleninu, šunku, tvrdý sýr, salám, vařené párky, smažené párky, míchaná vajíčka, sázená vajíčka, pečivo, vodu, nápojový koncentrát. Mění se druh pomazánky, domácí dezert, je obměňován teplý bufet. Ostatní zůstává stejné. Snažíme se, aby si každý mohl vybrat podle své chuti, bohužel jsme omezeni rozpočtem.

Sítě v oknech jsou jen v rodinných pokojích, v jiných pokojích je opravdu nemáme a ani je do budoucna neplánujeme.

Servírka blondýnka je brigádnice, proto je možná v některých chvílích trochu zmatená, ale pracuje na sobě a lepší se.

Byli bychom velmi rádi, kdyby všichni klienti byli maximálně spokojeni a snažíme se o to. Stížnosti klientů bereme jako zpětnou vazbu pro sebe a snažíme se o nápravu. Věříme, že problém s bazénem se již nebude opakovat a popřemýšlíme o snídaních, zda je ještě nějak nepozměnit. Sítě do oken dávat nebudeme, nelíbí se nám to - z pokojů je krásný výhled a byla by škoda ho kazit sítěmi.

Vladimíra

Familie mit kleinen Kindern, 29.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Věra Heřmanová

Familie mit Kindern, 22.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Krásné místo, skvělé služby a dobré jídlo

  • Ubytování v bungalovu pro tři dospělé osoby, nic moc, přistýlka byla krátká i pro mně a to měřím 152 cm, no vzpomněla jsem si na svá mladá léta,stanování a zvládli jsme to :). Mám ponaučení pro příští dovolené, že se musím ptát jak přistýlka vypadá. Jinak je u Vás moc hezky .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Jana

Familie mit Kindern, 15.7.2017

Rakovnik Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

Familie mit Kindern, 8.7.2017

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 27.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • vše v hotelu a bungalovu se nám s matkou líbilo

  • nebylo nic co by vadilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • My jsme bydleli v bungalovu ..... jednoduché, starší vybavení na přespání dostačující.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Byli jsme ubytovaní v bungalovu, kde byly pavučiny a na terásce se nedalo sedět, protože vše bylo špinavé, zaprášené.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jiří Jílek

Junges Paar, 17.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování v krasne lokalite,,super hotylek s prijemnou obsluhou,,,vrele doporucuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela

Älteres Paar, 17.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • klid, příjemné pokoje, bazén

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva

Familie mit kleinen Kindern, 8.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra

Älteres Paar, 8.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • V hotelu je velmi dobrý a ochotný personál.Pokoje jsou útulné.Krásné prostředí.

  • Nelíbila se nám kuchyň.Jídlo bylo velmi chutné ale velmi malý výběr z jídelního lístku.Chyběla tam dětská jídla (ovocné knedlíky,nebo bramborová kaše)Špatné je,že jídelní lístek byl stejný i druhý den.Zřejmě z nedostatku personálu jako jsou kuchaři a číšníci.Měl by tento fakt vzít majitel na vědomí neboť by tak mohl přijít i klientelu což by byla škoda.Přeji hotelu aby se mu dařilo a my se tam mohli vracet.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 15.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 20.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladislav

Einzelreisende, 13.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 30.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.