+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Zvíkov Отзывы

рейтинг отеля

84%
Очень хороший

by 60 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    85%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    77%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Václav

Пожилые пары, 29.6.2018

M. Boleslav Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Velký pokoj dobře zařízený.

  • Při snídani byl malý výběr jídel a špatný automat na teplé nápoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Hájková

одинокий путешественник, 28.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

Группы друзей, 23.6.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemně vybavený hotel, dobré jídlo a ochotný personál.

  • Horší dostupnost Wi-Fi v některých pokojích (102). Velmi teplá voda ve vířivce.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.6.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 16.5.2018

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • ochota dohody na nadstandardních podmínkách; poloha

  • snídaně od 8 h jsou pro pracovní pobyty nesmysl; hotel je staršího data a z toho plyne nesrovnatelný komfort - odpovídá poměru cena a výkon; personál je ochotný a vstřícný, ale potřeboval by znovuproškolit

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 8.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • čistota pokojů, přístup recepční - ochota,

  • pouze slabý signál wifi na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav

Пожилые пары, 3.11.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
44 %
  • Po chodbach se line "vune" prepaleneho oleje. Vecere ve forme topinky s masovou smesi je utok na zlucnik - bez patricne medikace (pivo nestaci) je prakticky nestravitelna - takze POZOR!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

одинокий путешественник, 29.10.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Příjemný personál, vč. pana kuchaře.

  • Zastaralé baterie v koupelně. Než začala téci teplá voda, musila se odpustit, čili škoda vody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

Пожилые пары, 9.9.2017

Ústí nad Labem Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Bazén

  • Malý výběr jídla

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Geburová

Семья с маленькими детьми, 5.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Určitě poloha hotelu super Personál vstřícný

  • Nefungoval 3 dny baze n všude sami pavouci na pokojich Bazén špinavý Snídaně celý týden stejná Servírka blondýna hodně zmatená Sítě v oknech nejsou

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Zvíkov replied to this review.
Dobrý den, jménem hotelu bych se ráda vyjádřila k hodnocení naší klientky.
Kvalita vody v bazénu se denně kontroluje a v průběhu celého dne se bazén čistí filtrací, v průběhu noci se do vody přidává chemie tak, aby se kvalita vody udržela stabilní. Kvalitu vody ovlivňuje celá řada faktorů, jako je počasí, chování klientů atd.. Pokud dojde k tomu, že kvalita vody neodpovídá standardu, je nutné bazén dočasně uzavřít a vše uvést do pořádku. Toto se stalo v době, kdy u nás klientka čerpala svoji rekreaci a stalo se to poprvé za celou sezónu. Tímto se omlouváme všem klientům, kterých se toto opatření dotklo.

Snídaně obsahují: kávu, čaj, capucchino, mocacchino, čokoládu, mléko, jogurty, tři druhy cereálií, máslo, džem, med, tavený sýr, pomazánku, sladký domácí dezert, ovoce, zeleninu, šunku, tvrdý sýr, salám, vařené párky, smažené párky, míchaná vajíčka, sázená vajíčka, pečivo, vodu, nápojový koncentrát. Mění se druh pomazánky, domácí dezert, je obměňován teplý bufet. Ostatní zůstává stejné. Snažíme se, aby si každý mohl vybrat podle své chuti, bohužel jsme omezeni rozpočtem.

Sítě v oknech jsou jen v rodinných pokojích, v jiných pokojích je opravdu nemáme a ani je do budoucna neplánujeme.

Servírka blondýnka je brigádnice, proto je možná v některých chvílích trochu zmatená, ale pracuje na sobě a lepší se.

Byli bychom velmi rádi, kdyby všichni klienti byli maximálně spokojeni a snažíme se o to. Stížnosti klientů bereme jako zpětnou vazbu pro sebe a snažíme se o nápravu. Věříme, že problém s bazénem se již nebude opakovat a popřemýšlíme o snídaních, zda je ještě nějak nepozměnit. Sítě do oken dávat nebudeme, nelíbí se nám to - z pokojů je krásný výhled a byla by škoda ho kazit sítěmi.

Vladimíra

Семья с маленькими детьми, 29.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Věra Heřmanová

Семья со взрослыми детьми, 22.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Krásné místo, skvělé služby a dobré jídlo

  • Ubytování v bungalovu pro tři dospělé osoby, nic moc, přistýlka byla krátká i pro mně a to měřím 152 cm, no vzpomněla jsem si na svá mladá léta,stanování a zvládli jsme to :). Mám ponaučení pro příští dovolené, že se musím ptát jak přistýlka vypadá. Jinak je u Vás moc hezky .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Jana

Семья со взрослыми детьми, 15.7.2017

Rakovnik Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

Семья со взрослыми детьми, 8.7.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 27.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • vše v hotelu a bungalovu se nám s matkou líbilo

  • nebylo nic co by vadilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.6.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • My jsme bydleli v bungalovu ..... jednoduché, starší vybavení na přespání dostačující.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Byli jsme ubytovaní v bungalovu, kde byly pavučiny a na terásce se nedalo sedět, protože vše bylo špinavé, zaprášené.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jiří Jílek

Молодая пара, 17.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování v krasne lokalite,,super hotylek s prijemnou obsluhou,,,vrele doporucuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela

Пожилые пары, 17.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • klid, příjemné pokoje, bazén

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8