+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Zvíkov Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 54 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    84%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jaroslav

dospělý pár, 3.11.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Po chodbach se line "vune" prepaleneho oleje. Vecere ve forme topinky s masovou smesi je utok na zlucnik - bez patricne medikace (pivo nestaci) je prakticky nestravitelna - takze POZOR!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 29.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Příjemný personál, vč. pana kuchaře.

  • Zastaralé baterie v koupelně. Než začala téci teplá voda, musila se odpustit, čili škoda vody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

dospělý pár, 9.9.2017

Ústí nad Labem Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Bazén

  • Malý výběr jídla

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Geburová

rodina s malými dětmi, 5.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Určitě poloha hotelu super Personál vstřícný

  • Nefungoval 3 dny baze n všude sami pavouci na pokojich Bazén špinavý Snídaně celý týden stejná Servírka blondýna hodně zmatená Sítě v oknech nejsou

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Zvíkov odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, jménem hotelu bych se ráda vyjádřila k hodnocení naší klientky.
Kvalita vody v bazénu se denně kontroluje a v průběhu celého dne se bazén čistí filtrací, v průběhu noci se do vody přidává chemie tak, aby se kvalita vody udržela stabilní. Kvalitu vody ovlivňuje celá řada faktorů, jako je počasí, chování klientů atd.. Pokud dojde k tomu, že kvalita vody neodpovídá standardu, je nutné bazén dočasně uzavřít a vše uvést do pořádku. Toto se stalo v době, kdy u nás klientka čerpala svoji rekreaci a stalo se to poprvé za celou sezónu. Tímto se omlouváme všem klientům, kterých se toto opatření dotklo.

Snídaně obsahují: kávu, čaj, capucchino, mocacchino, čokoládu, mléko, jogurty, tři druhy cereálií, máslo, džem, med, tavený sýr, pomazánku, sladký domácí dezert, ovoce, zeleninu, šunku, tvrdý sýr, salám, vařené párky, smažené párky, míchaná vajíčka, sázená vajíčka, pečivo, vodu, nápojový koncentrát. Mění se druh pomazánky, domácí dezert, je obměňován teplý bufet. Ostatní zůstává stejné. Snažíme se, aby si každý mohl vybrat podle své chuti, bohužel jsme omezeni rozpočtem.

Sítě v oknech jsou jen v rodinných pokojích, v jiných pokojích je opravdu nemáme a ani je do budoucna neplánujeme.

Servírka blondýnka je brigádnice, proto je možná v některých chvílích trochu zmatená, ale pracuje na sobě a lepší se.

Byli bychom velmi rádi, kdyby všichni klienti byli maximálně spokojeni a snažíme se o to. Stížnosti klientů bereme jako zpětnou vazbu pro sebe a snažíme se o nápravu. Věříme, že problém s bazénem se již nebude opakovat a popřemýšlíme o snídaních, zda je ještě nějak nepozměnit. Sítě do oken dávat nebudeme, nelíbí se nám to - z pokojů je krásný výhled a byla by škoda ho kazit sítěmi.

Vladimíra

rodina s malými dětmi, 29.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Věra Heřmanová

rodina se staršími dětmi, 22.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Krásné místo, skvělé služby a dobré jídlo

  • Ubytování v bungalovu pro tři dospělé osoby, nic moc, přistýlka byla krátká i pro mně a to měřím 152 cm, no vzpomněla jsem si na svá mladá léta,stanování a zvládli jsme to :). Mám ponaučení pro příští dovolené, že se musím ptát jak přistýlka vypadá. Jinak je u Vás moc hezky .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Jana

rodina se staršími dětmi, 15.7.2017

Rakovnik Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

rodina se staršími dětmi, 8.7.2017

Kladno Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 27.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše v hotelu a bungalovu se nám s matkou líbilo

  • nebylo nic co by vadilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • My jsme bydleli v bungalovu ..... jednoduché, starší vybavení na přespání dostačující.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Byli jsme ubytovaní v bungalovu, kde byly pavučiny a na terásce se nedalo sedět, protože vše bylo špinavé, zaprášené.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jiří Jílek

mladý pár, 17.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování v krasne lokalite,,super hotylek s prijemnou obsluhou,,,vrele doporucuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela

dospělý pár, 17.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • klid, příjemné pokoje, bazén

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva

rodina s malými dětmi, 8.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra

dospělý pár, 8.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • V hotelu je velmi dobrý a ochotný personál.Pokoje jsou útulné.Krásné prostředí.

  • Nelíbila se nám kuchyň.Jídlo bylo velmi chutné ale velmi malý výběr z jídelního lístku.Chyběla tam dětská jídla (ovocné knedlíky,nebo bramborová kaše)Špatné je,že jídelní lístek byl stejný i druhý den.Zřejmě z nedostatku personálu jako jsou kuchaři a číšníci.Měl by tento fakt vzít majitel na vědomí neboť by tak mohl přijít i klientelu což by byla škoda.Přeji hotelu aby se mu dařilo a my se tam mohli vracet.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladislav

jednotlivec, 13.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 30.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.