+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Zvíkov Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 68 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    85%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    78%
  • Value for money

    82%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 30.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
93 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Roland Poledna

single traveler, 28.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Po celodenních túrách možnost relaxace v privátním bazénu a čistém, voňavém,klidném prostředí. Výborná dostupnost informací o památkách a turistických zajímavostech v okolí. Pro typ tohoto hotelu jsou také vhodně zvolené snídaně formou švédských stolů.

  • Brzká zavírací doba hotelové restaurace. V pozdních odpoledních hodinách nás prostřednictvím pokojového telefonu několikrát oslovili zájemci o ubytování v domnění, že volají na recepci .I po sdělení správného telefonního čísla se problém opakoval.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.7.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Obsluha,prostředi, bazén

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

František Jakeš

mature couple, 14.7.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • PŘÍJEMNÉ PROSTŘED VAŠEHO HOTELU -PROTO VŠEM U VÁS REKREACI VŘELE DOPORUČUJI. S POZDRAVEM JAKEŠ

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 8.7.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Příjemný personál.

  • Moc mi nechutnalo jídlo. Bylo málo ochucené.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

group of friends, 8.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

mature couple, 5.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Příjemný a ochotný personál. Čistota v hotelu. Prostředí kolem hotelu. Velmi dobrá kuchyň. Byli jsme ubytovaný v bungalovu.

  • Výborná snídaně,možná chybělo celozrné pečivo. Za celý týden nebylo v nabidce jídlo z hovězího masa,

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina

family with young children, 5.7.2018

Tachov Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Ubytování, bazén.

  • Velmi slabá příprava jídla. Kuchyň by potřebovala velmi zlepšit.

Personál
8
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Václav

mature couple, 29.6.2018

M. Boleslav Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Velký pokoj dobře zařízený.

  • Při snídani byl malý výběr jídel a špatný automat na teplé nápoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Hájková

single traveler, 28.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

group of friends, 23.6.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemně vybavený hotel, dobré jídlo a ochotný personál.

  • Horší dostupnost Wi-Fi v některých pokojích (102). Velmi teplá voda ve vířivce.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 10.6.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.5.2018

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • ochota dohody na nadstandardních podmínkách; poloha

  • snídaně od 8 h jsou pro pracovní pobyty nesmysl; hotel je staršího data a z toho plyne nesrovnatelný komfort - odpovídá poměru cena a výkon; personál je ochotný a vstřícný, ale potřeboval by znovuproškolit

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 8.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • čistota pokojů, přístup recepční - ochota,

  • pouze slabý signál wifi na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav

mature couple, 3.11.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
44 %
  • Po chodbach se line "vune" prepaleneho oleje. Vecere ve forme topinky s masovou smesi je utok na zlucnik - bez patricne medikace (pivo nestaci) je prakticky nestravitelna - takze POZOR!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

single traveler, 29.10.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Příjemný personál, vč. pana kuchaře.

  • Zastaralé baterie v koupelně. Než začala téci teplá voda, musila se odpustit, čili škoda vody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

mature couple, 9.9.2017

Ústí nad Labem Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Bazén

  • Malý výběr jídla

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Geburová

family with young children, 5.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Určitě poloha hotelu super Personál vstřícný

  • Nefungoval 3 dny baze n všude sami pavouci na pokojich Bazén špinavý Snídaně celý týden stejná Servírka blondýna hodně zmatená Sítě v oknech nejsou

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Zvíkov replied to this review.
Dobrý den, jménem hotelu bych se ráda vyjádřila k hodnocení naší klientky.
Kvalita vody v bazénu se denně kontroluje a v průběhu celého dne se bazén čistí filtrací, v průběhu noci se do vody přidává chemie tak, aby se kvalita vody udržela stabilní. Kvalitu vody ovlivňuje celá řada faktorů, jako je počasí, chování klientů atd.. Pokud dojde k tomu, že kvalita vody neodpovídá standardu, je nutné bazén dočasně uzavřít a vše uvést do pořádku. Toto se stalo v době, kdy u nás klientka čerpala svoji rekreaci a stalo se to poprvé za celou sezónu. Tímto se omlouváme všem klientům, kterých se toto opatření dotklo.

Snídaně obsahují: kávu, čaj, capucchino, mocacchino, čokoládu, mléko, jogurty, tři druhy cereálií, máslo, džem, med, tavený sýr, pomazánku, sladký domácí dezert, ovoce, zeleninu, šunku, tvrdý sýr, salám, vařené párky, smažené párky, míchaná vajíčka, sázená vajíčka, pečivo, vodu, nápojový koncentrát. Mění se druh pomazánky, domácí dezert, je obměňován teplý bufet. Ostatní zůstává stejné. Snažíme se, aby si každý mohl vybrat podle své chuti, bohužel jsme omezeni rozpočtem.

Sítě v oknech jsou jen v rodinných pokojích, v jiných pokojích je opravdu nemáme a ani je do budoucna neplánujeme.

Servírka blondýnka je brigádnice, proto je možná v některých chvílích trochu zmatená, ale pracuje na sobě a lepší se.

Byli bychom velmi rádi, kdyby všichni klienti byli maximálně spokojeni a snažíme se o to. Stížnosti klientů bereme jako zpětnou vazbu pro sebe a snažíme se o nápravu. Věříme, že problém s bazénem se již nebude opakovat a popřemýšlíme o snídaních, zda je ještě nějak nepozměnit. Sítě do oken dávat nebudeme, nelíbí se nám to - z pokojů je krásný výhled a byla by škoda ho kazit sítěmi.

Vladimíra

family with young children, 29.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8